over artshirt - Artshirt

Logo Artshirt Graphic T-shirt Design
Ga naar de inhoud
Artshirt maakt kunstzinnige T-shirt designs. Coole "art on a shirt" urban T-shirts met vaak een diepere betekenis...

De print en levering aan huis gebeurt via de webshop (Spreadshirt). Die leveren een uitstekende kwaliteit shirt met een duurzame print; ook na vaak wassen. En met een "30 dagen niet goed, geld terug-garantie".

Het is slim om op de designpagina te kijken, voor je een shirt koopt. Nergens kan je het ontwerp zo goed bekijken als hier. Let goed op de kleuren van het ontwerp ten opzichte van de kleur van het shirt. Donkere designs doen het minder goed op donkere shirts. Voor lichte designs geldt natuurlijk hetzelfde bij lichte shirts. Als je twijfelt, neem gerust contact op via de contactpagina.

Er zijn regelmatig kortingsacties bij Spreadshirt; free shipping bijvoorbeeld (geen verzendkosten) scheelt je meteen 4 euro. Regelmatig hebben ze ook acties van 15% of 20% korting. De korting(banner) wordt altijd boven in beeld weergegeven, als je de shop opent. Klik erop en het gaat mee in je winkelwagentje. Via de Facebookpagina van Artshirt hou ik je op de hoogte van de acties. Meldt je aan als volger van Artshirt, als je dat leuk vindt.

Heb je speciale wensen of een idee voor een ontwerp; laat het me weten en ik kijk wat ik voor je kan doen.

Kijk ook nog even naar onderstaande tekening. Het helpt als je deze maten weet van een shirt dat je nu al hebt en waarvan je vindt dat het goed past.
Veel plezier!

John Verbree (Farborough ;)
© copyright 2022 JV webdesign
Terug naar de inhoud